donderdag 18 oktober 2012

Het leven van alledag gaat weer verder!

 
 
Door het verdrietige bericht van Anne's overlijden...even niet meer aan gedacht...
maar het leven van alledag, gaat dan toch zo maar weer verder hé!
 
 
 
Het is wel een beetje laat al...maar zit nu met een lekker groot glas verse munt thee...en wat engelse short bread boterkoekjes erbij, aan de keukentafel...om jullie even te vertellen, hoe het vanaf vrijdagmiddag, na m'n 2e ziekenhuis controle, nu met m'n pootje verder gaat...
  
  
De Arts was tevreden, hoe het litteken, en m'n voet er uitzag, en hoopte (net als ik natuurlijk) dat na alles wat hij tijdens de operatie, in mijn voet had  herstelt, dat dat uiteindelijk goed zou komen...maar dat kan zeker een jaar duren voordat dat zal blijken, en daarvoor moet ik nu ook zeker een jaar aangepaste schoenen/laarsjes  gaan dragen...zucht!
Maar toen ik een 'snoetje' trok, en zei...dat ik hem ineens...zo echt helemaal 'niet' zo aardig meer vond...moest hij lachen, en verzekerde mij, dat de aangepaste schoenen er tegenwoordig...in vele, en ook leuke? modellen zijn...en dat hij zeker wist dat die 'rode pumps' die ik in gedachten had...daar vast wel bij zouden zitten...maar dat die, in mijn geval...toch niet 'echt' een goed idee zouden zijn...ha,ha!
Verder mag ik m'n voet vanaf morgen langzaam opbouwend gaan belasten, en moet daarvoor nu ook  2 keer in de week Fysiotherapie.

Mmm...koekjes (roomboter) zijn zo lekker...en ja het is wel al laat, maar ik neem er gewoon nog een paar hoor...kan mij het schelen!


Moest vanmiddag naar de Orthopedise schoenmaker in het ziekenhuis...voor aangepaste schoenen.
Nou dat was toch wel even een ander verhaal als ik had gehoopt...zoveel meer keus was er nou ook weer niet...ja voor jongeren...die kleurige sneakers dragen, (sportschoenen) wit en zwarte hoge schoenen  met wild gekleurde strepen...maar in een beetje normale schoen...erg saai, en tuttig hoor...zucht!
Na het doorspitten van 2 boeken...uiteindelijk toch een enkelhoog laarsje gevonden, wat er mee door kon...en het was er ook in het rood...ha,ha!
Wel gewaagde kleur, maar...ik dacht nou als het dan toch moet...doe ik ze gewoon! en  de schoenmaker man...vond het ook een gewaagde, maar hele goede keuze...dus vandaar!!!
Maar ze zijn best wel leuk hoor (hoop ik) met zwarte zolen/hakken (laag) en zwarte veters...ik ben erg benieuwd als ze straks klaar zijn en ik moet ze passen!...en dan ook maar hopen dat de maten, gips afdrukken etc. allemaal wel goed zijn genomen...ha,ha!
Ik ga ze dan nog wel even laten zien, want ben wel heel benieuwd wat jullie er van vinden...en dan ook gewoon wel eerlijk zeggen hoor!


En die koekjes...oh die zijn toch zo lekker...moeten jullie ook echt eens proberen hoor!


De Lidl heeft ze ook af en toe...(is goedkoper hé...en we moeten allemaal nu op de kleintjes letten toch...maar dan wel meteen 'genoeg' inslaan hoor....mmmm!

Allemaal een "Goed" weekend!
Maak er wat moois van hoor...geniet van elkaar...en de mooie momenten!
Lieve groetjes Marianne
♥♥♥
♥♥
14 opmerkingen:

It's me zei

Wat naar allemaal....maar wieweet hoe leuk je schoenen straks zijn ....toch ? ....en als het tijdelijk is...Ilias sterkte en fijn weekend.....xxx...

Ans zei

Wat kan jij toch leuk vertellen.
En groot gelijk hoor,dat je kritisch te werk bent gegaan,voor wat betreft de aangepaste schoenen.
Ik ben echt benieuwd naar de rode laarsjes.

Groetjes Ans

sabine zei

Het is ook lastig om aangepaste schoenen te vinden, die je leuk vind. Fijn dat het uiteindelijk gelukt is. Je koekjes zien er lekker uit, ik ga ook eens op zoek. Liefs Sabine

Linda zei

Hoi Marianne,

Wat leuk dat je mij ook bent gaan volgen en bedankt voor je supergezellige reacties. Ik had nog niet eerder hierover bij je gereageerd, want dat vond ik niet gepast op je vorige post. Het ziet er allemaal heel gezellig wit uit bij jou in huis. Ik ga er echt een keer voor zitten om oudere berichten van je te lezen, want ik weet bijv. niets van je operatie.
Ik wens je in ieder geval sterkte met je herstel!
Liefs Linda

Home and Lifestyle zei

Ben benieuwd met welke hippe schoen je straks op pad mag gaan. De keus is daar inderdaad een heel stuk minder in, gelukkig dat je toch iets gevonden hebt. Als het bijdraagt aan het herstel van je voet, is het in ieder geval wel ergens goed voor.

Een fijn weekend en een lieve groet, Ingrid

Anoniem zei

Je hebt de eerste fase nu gehad, Marianne. En nu mag je weer voorzichtig gaan belasten en lopen.
Kan me voorstellen dat je niet direct op aangepaste schoenen zit te wachten, maar aan de andere kant is het ook fijn als je weer kunt lopen!
Ben wel benieuwd wat voor moois je hebt uitgezocht, want het klinkt wel goed.
Een mooi weekend!

Lieve groet,
Gerry

anita zei

Ben erg benieuwd naar je rode laarsjes.
En volgens mij gaat het met jou ook weer wat beter.
Het is een vrolijk bericht wat heb gemaakt.

gr. Anita

Hannekie zei

is inderdaad altijd ff afwachten hoe ze eruit zien..spannend..maar de kleur is al goed
fijn weekend
liefs hannie

Eefies day zei

Een tegenslag dat wel, maar hopen dat je toch helemaal herstel en tot die tijd een schoen die je voet goed ondersteunt...gelukkig ben je al aan het zoeken:)
En die koekjes, heerlijk zijn ze, ik heb ze pas ook gebruikt voor de high tea met de kleuters...


Fijn weekend en een lieve groet,
♥Eefie

Miranda zei

Fijn dat je toch wat hebt gevonden, ben benieuwd... Je hebt het wel mooi beschreven en ondertussen kijk ik verlangend naar je lekkere koekjes en heerlijke kopje thee!

Fijn weekend. Lieve groet, Miranda

little sweet things zei

Dat is toch ontzettend goed nieuws dat de arts tevreden is over je vooruitgang! En zo te lezen heb je er het beste van gemaakt door de rode laarsjes te kiezen.
Mijn dochter werkt bij de Lidl dus ik zal haar vragen om even een doos van deze koekjes voor me mee te nemen, ik ben gek op koek!
Fijn weekend,
Liefs, Sas

Krek wak wou zei

Ik ben benieuwd naar je rode laarsjes....wel showen voor ons he!
Ook een fijn weekend gewenst en liefs van Nicole

Maison Louise, Paintings by Louise zei

Heerlijke thee en lekkere koekjes mmmmm..... je hebt wel eens van die koekjes waar je moeilijk vanaf kunt blijven hahaha..

Ik ben reuze benieuwd naar je nieuwe laarsjes!

Heel fijn weekend!

Lieve groet, Loes

Homemade Home zei

Geduld is een schone zaak zeg men!!
Maar ik begrijp dat het voor jou wel wat sneller mag gaan Marianne.
Volgens mij heb je zo te horen hele leuke rode laarsjes uitgezocht. Ik ben benieuwd. Ene die koekjes zijn inderdaad heeeel lekker. Ik kan er ook niet van afblijven HiHi.
Nog een fijn weekend lieve groet Nelly