zaterdag 23 maart 2013

Bijna echt Lente??

 
 
Toen het een paar (ja wel 2) dagen mooi weer was...werd ik helemaal enthousiast...en heb meteen alvast een leuke houten bak met vioolen gekocht!!
Eerst de tafel goed schoongemaakt, en daar stond ie dan...helemaal klaar voor de Lente!!!


Ook in de huiskamer in m'n witte emaille grote kan...gezellig Paastakken, met daaraan de nostalgisch beplakte paaseitjes gehangen!
Die had Mandy jaren geleden al gemaakt voor in onze (toenmalige) Brocante winkel...en die vond ik zo leuk...dus daar zelf toen ook een stel van mee naar huis genomen...ha,ha!
 
 
Dus was al een beetje klaar voor de Lente...maar 'help'...waar blijft die Lente nou???
Brrr buiten is het zo koud...en in de tuin willen de knoppen van de struiken en bomen ook nog niet echt open gaan, en mijn Hortensias hebben er rond deze tijd, nog nooit zo triestig bij gestaan als nu!
 
Jessie (kleinzoon) had vanmorgen thermo ondergoed, en een maillot aan, met voetballen, en omdat papa moest werken, stond mama (Mandy) met een thermo shirt onder haar kleding, en winterjas, met een ijsmuts op...langs het voetbalveld...te kou kleumen...eh, maar ja, die is altijd al meer van het mooie weer geweest...ha,ha!
 
Het enigste wat we nu nog kunnen hopen...is...dat de Zomer net zo lang zal gaan duren als de Winter...hmm...ja...en dat zou eigenlijk dan wel weer heeeeeel erg fijn zijn!!!
 
Ondanks het weer...toch allemaal wel gaan genieten van het weekend hoor!
Liefs en groetjes, van Marianne
♥♥♥
♥♥17 opmerkingen:

Ans van Ispelen zei

Het ziet er bij je in ieder geval op zijn paasbest uit,Marianne.
En ja,de lente denken we er maar bij.
Maar...komt goed.

Fijn weekend
Groetjes Ans

sabine zei

Het is inderdaad te hopen dat de zomer net zo lang duurt als de winter. Oh wat is het koud vandaag. Ben heel dik ingepakt even naar de markt gegaan maar de wind blaast echt over doorheen. Je violen zijn wel lekker vrolijk. Liefs Sabine

Home and Lifestyle zei

Het is inderdaad wel errug fris voor de tijd van het jaar. Ik hoop dat de lente binnenkort flink toe gaat slaan, zodat je violen en je hortensia's mooi in bloei gaan komen!

Fijn weekend!! Lieve groet, Ingrid

Eefies day zei

Gelukkig heb je wel kleur in je huis en in de tuin, we moeten zelf maar zorgen dat het wat vrolijker oogt.
Het is echt heel erg koud, ik geef je dochter geen ongelijk hoor:)

Lieve groetjes en een fijn weekend,
Eefie

Anita r zei

Mooi zeg jou paastak in de kan.
Met die mooie eieren er in.

fijn weekend.

gr. Anita

Huis in de Provence zei

Sterkte met de kou...hier regen het weekend....
Lieve gr. Mirjam
Jij ook fijn weekend!!

Corry zei

Wat leuk die paastak in de kan ,en het blijft maar koud
We moeten het voorjaar maar in huis halen door middel van kleurige bloemen
Fijne zondag
Groetjes corry

Janet zei

Dank je voor je lieve woorden...
En wat een mooie Blog heb je.Ik ben je natuurlijk gaan volgen.

Groetjes Janet

Marjon zei

Je hebt prachtige paasdecoratie en de nostalgische eieren zijn ook heel mooi....ja en over het weer zal ik maar niets zeggen....fijne zondag en lieve groet van Marjon

It's me zei

Tja,.....het is zo kouddddd...niks aan hoor...wij hebben onze lente dag binnen gehouden.....kon echt niet buiten.....maar het was reuze gezellig......liefs fijne zondag van mij...xxx..

Hannekie(Sisterly) zei

super leuk je paastak..en inderdaad..waar blijft de lente..we moeten er maar binnen wat leuks van maken toch
liefs hannie

Krek wak wou zei

Hallo Marianne,
Ik dacht pas nog aan jullie en vroeg me af hoe het gaat? Ik hoop alle goeds natuurlijk! Wat een prachtige paastakken.....kei leuk met die eieren. Toevallig ven ik vanmiddag ook eieren aan het beplakken met nostaligsche plaatjes!
Liefs van Nicole x

Linda zei

Ik had pas ook een bepaald soort madeliefje gekocht, maar de blaadjes zijn helaas bevroren. Had ik natuurlijk binnen moeten halen! We hebben met z'n allen zo'n zin in de lente, helaas moeten we veel geduld hebben. Laten we hopen dat het heel goed wordt gemaakt aankomende zomer! Je viooltjes in het bakje en je Paastakken zijn mooi! Lieve groet, Linda

Miranda zei

Violen doen mij altijd denken aan het voorjaar, maar dat is momenteel nog ver weg... Wat een prachtige kan met paastakken!

Lieve groet, Miranda

Alie zei

Ik had een paar dagen geleden ook al wat bakken gevuld, maar als je nu de viooltjes ziet liggen, zo zielig. Onze zoon moest gister ook voetballen en die moesten zich eerst insmeren met vaseline voor de kou! Niet normaal toch, het is 30 graden kouder dan 3 weken geleden. Nou het mag van mijn nu warm water gaan regenen hahaha. Groetjes

Arja van Garderen zei

Wat een gezellig blog heb je zeg!
Ik ga je volgen!
Neem je ook een kijkje op mijn blog?

Lieve groet, Arja

Jana zei

... in our country there is a winter weather but the weekend should be warmer.
Box of violets is beautiful.
Nice day.
Janan