zondag 21 oktober 2012

Een beetje...nee 'erg' Dom!

 
Donderdagmiddag bij de orthopedise schoenmaker, al op mijn voet gestaan...een beetje eng, en wiebelig...maar eigenlijk viel het me best wel mee...
Vrijdag mocht ik dan na 6 weken...weer proberen te gaan lopen...en met zulk mooi weer...kon ik bijna niet wachten...om daar even van te gaan genieten!
Achter de rollator voorzichtig de tuin uit, (ja joh...gaat heus wel hoor, ik ga gewoon even rustig een stukje wandelen!)...eerst nog wat onzeker, maar het ging, dus stapte heel rustig door...ik dacht, gaat best goed, ik wandel even naar ons kleine winkel centrum (vlakbij)...ging niet zo snel, maar ging goed... en ja...zucht...toen werd ik dus "overmoedig"...kwam langs de bloemenwinkel, en meteen even 3 witte mooie heideplanten in het mandje van de rollator...ging goed!
Vrijdag's is er altijd een marktje...dus dacht...een 'heel klein' stukje...bij een kraam een mooie herfst/winter sjaal gekocht...ging goed...maar werd wel een beetje moe...dus nu maar terug naar huis!
Terugweg leek ineens wel langer, en voet deed wel een beetje zeer...maar ging (nog) goed!
Maar ineens deed m'n voet toch meer zeer...en het was nog een aardig stuk lopen...m'n hiel, en m'n achillespees begonnen ook een beetje branderig zeer te doen...
Nou om een lang verhaal kort te maken...dubbelgevouwen over de rollator hangend, thuis gekomen...en met een bonkende dik opgezwollen voet, de rest van de dag/avond met m'n voet op kussens...en pijnstillers, op de bank gelegen!
En ja...ik weet het, heb hier thuis ook al op mijn kop gehad...niet slim...maar Dom...heel erg dom!!!
Maar ik wilde 'zo' graag...en 6 weken bijna niet naar buiten...duurd voor zo'n ongeduldig, eigenwijs type als ik...best wel heel lang hoor!
 
Gisteren dus maar weer heel rustig aan gedaan...en ga dat vandaag ook maar doen...want ik heb de boel behoorlijk geforseerd...en nee...het ging dus helemaal "niet" goed!!!


Ik sluit maar even af...met deze mooie oude gietijzeren bloempot, die op de tv/stereo kast staat...is het geen plaatje!

Een hele fijne zondag allemaal!
Lieve groetjes...van domme Marianne
♥♥♥
♥♥

 


10 opmerkingen:

Wateringen zei

Lieve lieve Marianne,

Meisje toch ik snap helemaal dat je zo graag wilt...
En wat ontzettend vervelend dat je eerste uitje naar buiten zo moest eindigen...
Maar...je hebt het wel gedaan...wat een wilskracht!
Marianne je bent een hele sterke vrouw dat bewijst dit verhaal...en lieverd geloof me, jij komt er wel.
Met vallen en opstaan zul jij er komen, dat weet ik zeker.
Enne een beetje dom zou ik deze actie niet noemen haha..nee eerder een hele sterke wilskracht van een zeer bijzonder en lief mens.

Lieve Marianne ik wens je heel veel liefde en kracht.
Liefs van het poppenmoedertje uit Wateringen...

Eefies day zei

Je hebt jezelf overtroffen door zo ver te wandelen...maar ja die terugweg hoort er ook altijd bij...wel superflink van je, doe dus maar heel rustig aan...denk aan jezelf en wacht rustig af...maar dat valt niet mee:)
Sterkte!!!

Lieve groet,
♥Eefie

Home and Lifestyle zei

Ik snap dat de verleiding groot was, ik weet niet of ik mijzelf wel in had kunnen houden. Ik word dus niet boos :), je bent tenslotte al genoeg gestraft! Vanaf nu wel echt rustig aan doen hè?

Een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

Linda zei

Ach Marianne, jammer dat het even minder gaat, maar ik snap je wel hoor, je wilt zo graag weer gewoon lekker meedoen en dan ben je weleens overmoedig. Sterkte hoor, je hebt je leerlesje wel weer gehad, volgende keer een stukkie korter lopen hè. En die gietijzeren bloempot is inderdaad een plaatje!
Fijne zondag ook!
Liefs Linda

It's me zei

Je hebt het geprobeerd....en okee het ging niet...maar je bent toch niet dom.....heel begrijpelijk dat je graag wilt....sterkte liefs van mij...xxx..

Anita zei

Hai Mar
Ik denk dat de meeste mensen nog niet weten hoe eigenwijs je kan zijn
MAAR IK WEL!!!!!
Dus benieuwd wat de Fysio morgen te melden heeft.
en ik vind je dus toch een beetje een domme doos hihihihi!
hou je taai hoor gansje
XX

Thuis Thuis zei

Zooo herkenbaar!
Maar je wilde ook zo graag. Jammer dat de heenweg altijd korter lijkt dan terug.
Maar nu wel rustig aan anders duurt het allemaal nog langer (zei,zij)
Sterkte en lekker met een kop thee op de bank.
Liefs, Annette

sabine zei

Heel erg herkenbaar. Ook ik heb periodes dat ik niet tot bijna niet kan lopen. Ok naar de supermarkt moet dan wel, en ik kom mezelf iedere keer al in de supermarkt tegen. Gelukkig staat er een bankje voor waar ik dan kan uitrusten tot ik weer naar huis kan. Tip voor de volgende keer. Je kan ook op je rollator zitten en dan voorzichtig zittend naar huis tippelen. Doe rustig aan, t pootje is nog niet zoveel gewend he. Liefs Sabine

Anoniem zei

Och Marianne, ik kan me het zo goed voorstellen dat je zo graag even wilde wandelen. En zo lang het goed gaat, gaat het toch goed? Alleen, net dat laatste ritje, dat doet je de das om. Dan moeten ze ook maar een beetje beter uitleggen wat het is als je proberen mag te lopen.
Doe het nu maar voorzichtig aan. De fysiotherapeut weet morgen alvast dat je wilskracht hebt.

Lieve groet,
Gerry

Ans zei

Je was dus een beetje dom,Marianne.
Maar,ik kan het ook best begrijpen hoor,je wilde zo graag weer.
Maar vanaf nu zou ik toch maar heel wijs zijn, en luisteren naar wat je voet je zegt.
Dus wees voorzichtig.

Groetjes Ans