zondag 17 juni 2012


Bericht kwam iets te vroeg!

Vanmorgen hebben verschillende van jullie al de post gelezen...die ik alvast voor de kleur en fleur van woensdag had gemaakt, waarvan ik dacht dat het in m'n concepten stond, omdat ik o.a. vandaag, i.v.m. de prificy, van de kids, eerst even moest vragen, of ik het op m'n blog mocht plaatsen!
(Misschien denken jullie wel, nu al gemaakt voor woensdag, maar ik kan elke dag door het ziekenhuis gebeld worden, voor mijn enkel operatie...dus dan is ie maar vast klaar, dacht ik)


Ik had er ook al een paar mooie reacties op gekregen...
Deze zal ik later zeker ook nog plaatsen hoor, maar hopelijk kunnen jullie begrijpenen, dat jullie er nog even op moeten wachten!


Allemaal nog een fijne dag verder!
Groetjes van Marianne.   


8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb het ook een keer gehad en ik heb het idee als je het in concept zet het toch gepubkiceerd wordt. Ik zet niet meer in concept.
Fijne dag, Marianne!

Lieve groet,
Gerry

Eefies day zei

Hindert niet hoor, die mooie post zien we snel verschijnen.

Fijne zondag!

Lieve groet,
♥Eefie

Het lijstje van brocante zei

We wachten geduldig af hoor....kan gebeuren.
Nog een fijn dag & lieve groetjes,
Silvia

Ans zei

Ik heb nog niks gezien,Marianne...dus ik ben benieuwd wat het gaat worden voor Fleur en kleur.
En deze foto is trouwens ook schitterend.

Groetjes Ans

@nne zei

we zien het wel verschijnen. veel sterkte bij je enkeloperatie. lieve groet, @nne

Homemade Home zei

Hi Marianne, ik heb niets gezien hoor!! Ben heel benieuwd!!
Ik wil je bedanken dat je de moeite hebt genomen (heel lief)om mij uit te leggen , hoe ik de tekst goed kan plaatsen op mijn blog, ik heb gedaan wat jij zei en heb op opmaak geklikt en jawel het staat nu weer onder mijn fotos. SUPER!!!
Heel veel succes met je enkel.
Fijne dag lieve groet Nelly

Homemade Home zei

Ha Ha!!, ik weet alleen niet meer hoe ik dat gedaan heb????? Ik durf niet meer aan uitlijnen te komen, ik heb dat gisteren ook al geprobeerd en toen ging het helemaal mis en heb ik de tekst weer opnieuw in zitten typen. Alleen het onderste stond toen goed. Ik heb met de oude versie van blogger nooit problemen gehad. Soms gaat het goed en de andere keer lukt het niet, maar we geven niet op!!
Nogmaals bedankt.
Groetjes Nelly

Chantal zei

Marianne, wat heb ik genoten van de laatste berichten van je. Ik heb even (een week of 2) geen tijd gehad om bij te lezen. Nu zag ik dus hele leuke berichten en foto's voorbij komen. Bij Sonja Bakker was het gezellig!!! En je duiventil...., een schatje.
Veel sterkte met de komende operatie gewenst. Enne...ben benieuwd naar de komende berichten.
Vriendelijke groeten,
Chantal