maandag 16 april 2012

EEN DAG LATER!


Onze stal!!!!!

Gisteren op de Bric a Brac Brocante en OldTimer Show gestaan!

Het is altijd toch weer een hele onderneming...leuk een keertje op een Brocante marktje staan!
Eerst de spullen uit de opslag ophalen, en zaterdag middag alles al vast naar Beets kunnen brengen... heel erg fijn, dat dat ook deze keer weer mocht...hoefden we gisteren niet al zo 'heeeeel' erg vroeg van huis te gaan!

Bij aankomst, (en ook bij vertrek trouwens) net zoals voorgaande jaren...weer heel veel hulp met het uit, en aan het eind van de middag weer inladen, van alle spullen gehad...daarvoor bij deze...'nogmaals' dank aan alle sterke mannen, en...ook trouwens wat dames, hoor!!!

Gelukkig kwam  het zonnetje...na een eerst wel wat grijze lucht, en ook wat regen...al snel door...wat zeker heel fijn was, voor alle mooie Oldtimers die aanwezig waren! 

Het was een vooral 'gezellige'dag, mede ook omdat er ook 2 vriendinnen van ons met een stal stonden...konden we tussendoor, weer even wat gezellig bijpraten hé!

Zelf niet veel uit gegeven deze keer, ook wel eens fijn voor de portemonee!


Mooie oude gordijn (knijp) houdertjes, die ik gebruik om oude foto's of kaarten aan op te hangen, en een schattig rond botervlootje...ja 'natuurlijk' Wit!

Vandaag had ik gehoopt, een lekkere relaxte dag te gaan hebben.....ware het niet dat we gisteren, toen we al bijna bij de opslag waren.....ik ineens ontdekte dat ik de sleutels daarvan was vergeten.....ja werden we, eh...voornamelijk Mandy toch wel, echt helemaal (niet) zo vrolijk van...dat we besloten naar huis te gaan, en dan maar vandaag alles weg te gaan brengen.

Nou dat hebben we dus gedaan, en ook meteen daar maar het e.a. uitgezocht, en opgeruimd.....
Dus dat relaxen duurde even...maar nu zit/lig ik op de bank uitgezakt, dit verslagje te maken...en ga zo lekker genieten van mijn theetje...en een heel groot stuk chocola erbij!!

Vind een beetje, dat ik dat wel verdiend heb, ja toch!


Lieve groetjes Marianne.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Gezellig lijkt mij dat,spulletjes verkopen op een marktje,ik wil een keer een tuin fairtje houden bij mijzelf,maar moet nog wel meer spullen verzamelen haha,want hou alles zelf,gave spulletjes heb je gekocht,fijne week,lieve groet Musje.

Home and Lifestyle zei

Klinkt gezellig, de fair!! Hier wordt het hoog tijd dat ik een keer een kraam op een rommelmarkt ga bemannen, dat scheelt een heleboel ruimte op zolder :)!

Lieve groet, Ingrid

Anoniem zei

Jullie hebben een gezellige fair gehad, Leuk!

Lieve groet,
Gerry

ria zei

Ziet er allemaal super uit!Wat een leuke spulletjes.Daar droom ik nog altijd van hoor om zoveel mooie brocante te hebben dat je t kunt gaan verkopen,en dan op zon fair kunt gaan staan.Super!!
Lieve groet Ria

Grietje zei

Dat lijkt mij nou (net als zoveel blog dames) ook leuk om zelf met brocante op de markt of een fair staan.......maar net als Musje moet ik dan eerst heel wat meer verzamelen!

Prettige dag verder,
Groetjes Grietje