maandag 5 maart 2012

Een druilerige maandagmorgen!Ik zit vanaf mijn keukentafel naar buiten te kijken, naar mijn gisteren gesnoeide, en opgeruimde tuin(tje).
Het ziet er lekker fris en opgeruimd uit, maar door het druilerige weer toch ook allemaal wel een beetje somber, maar gelukkig trekken de vogels zich daar niets van aan!
 En ook...mede door de geur van verse hyacinten, binnen, geeft het mij ook vandaag toch weer inspiratie om, verder ook binnen, weer aan de slag te gaan.Want de afgelopen week voelde ik mij sinds lange tijd, ineens weer gedreven, om in mijn huisje weer eens flink te gaan poetsen, al een (veel te lange) tijd, stond het allemaal op een zeer laag pitje, omdat de fut er helemaal uit was, dit ook omdat ik al 2 jaar last heb van mijn been,  2 jaar geleden m 'n knie, door met de gladheid van mijn fiets te vallen, en met Pasen vorig jaar, vallen in het zwembad, en hup...een gebroken enkel!!!

Ja, heel fijn allemaal, ben met beide blessures nog steeds aan het sukkelen, en na veel gedoe , eindelijk 3 weken geleden, via een kijk/doe operatie, aan een dubbele meniscus geholpen, en tevens (via uitslag van mri scan) gehoord, dat ik, zodra m'n knie hersteld is, aan m'n enkel word geopereerd (blijkt nog gescheurde pees te zitten...vandaar ook daar, nog steeds nog pijn van te hebben)....en ja hoor...heel fijn....dan weer 6 weken in het gips te moeten!!

Dus ik dacht vorige week...nu is het klaar...aan de slag...het voorjaar begint...alles moet 'nu' schoon, en opnieuw gestyld!...vandaar dus!!!

Elke dag pak ik een stukje, en (probeer) een inhaal slag te doen...moet zeggen, al gaande weg, krijg ik er steeds meer zin in, en word het allemaal weer 'leuker'...en oh ja... ook schoner natuurlijk!!!
"Ja...moeders is weer op de goede weg"

1 opmerking:

Beau Blanc zei

Hoi Marianne,
Via Peet kom ik bij jou! Ik ga je gezellige blog volgen hoor!
Groetjes Joanike