vrijdag 10 augustus 2012

Moeder/Dochter dagje!


Gisteren gezellig met onze oudste, Daniëla, een dagje winkelen, en lunchen in Hoorn!
We zouden allebei met de trein gaan, dus om 11.00 uur afgesproken bij het Treinstation...ik had   besloten, met de bus(sen) te gaan...en eigenlijk was dat veel leuker, want je ziet onderweg veel meer landelijke mooie plekjes, ook als je door de dorpen heen rijd!!

Daan moest 'natuurlijk' wel even laten zien, dat ze een nieuwe mobiel heeft!

Heerlijk eerst een lekkere Cappucino gedronken en 'gekletst' wat geslenterd door de leuke winkelstraten...die er helaas nu wel een stuk minder leuk uitzagen, omdat ze overal bezig waren om de Kermis atracties op te zetten voor de 'grote' Kermis, dit weekend!
Heerlijk geluncht...en gezellig 'gekletst'...daarna weer verder...en een geweldige Taarten bak benodigheden, winkel gevonden, met heeeel veel bak en decoratie spullen...uit Engeland...'echt' een top adres voor onze taarten en cupcake bakster...jongste...Mandy!
Je kan er ook nog Bak workshops volgen...misschien een leuk idee om dat met z'n drietjes een keer te gaan doen??


Onderweg uitgerust... en ja, alweer...gezellig  'gekletst' in het kleine, Frans aandoende, achter tuintje van "In de verleden tijd"
met een verse munt thee...en ieder een 'groot' stuk lekkere, wortelnoten taart erbij!

 
Ik was al jaren niet meer in de veleden tijd geweest, (en ook niet in Hoorn trouwens) maar het heeft sindsdien geloof ik 2 keer van eigenaar gewisseld...en het heeft daardoor helaas, wel iets ingeleverd, wat betreft het onderhoud...maar het is er nog steeds wel...'echt' even terug gaan...naar de verleden tijd!
Erg moe...(ja dat nare been) een beetje vol, en misselijk van de taart...ha,ha...hebben we elkaar op het Station een dikke knuffel gegeven...en  uitgezwaaid...en zijn we daarna ieder onze eigen kant op, naar huis gegaan!

We hebben een hele gezellige dag gehad..."een dag met een waardevol randje"...en ja, lieve Daan...dat zouden we 'zeker' eens vaker moeten doen!!

Maar dat gaat waarschijnlijk wel eventjes duren...eerst staat voor komende week(en) even m'n enkel operatie op het schema...dus af wachten maar.


Lieve groetjes allemaal...en een mooie, zonnige dag!

♥♥ Marianne ♥♥

♥♥♥

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat gezellig, Marianne, zo'n dag met je dochter. Heerlijk de stad doorslenteren en koffiedrinken en bijkletsen.
Heb je iets ernstigs aan je enkel dat je geopereerd wordt?
Geniet van het mooie weer!

Lieve groet,
Gerry

Nelleke Hobby zei

Heerlijk zo'n dagje samen uit.
Denk maar goed na hoor voor je een Bak workshop gaat volgen.
Voor je het weet heb je er een nieuwe hobby bij!!!!
Alhoewel het is wel erg gezellig om het met een klein groepje te doen....
Sterke met de enkeloperatie.
Groetjes,
Nelleke