vrijdag 13 juli 2012

Ik heb een verzoekje!

Al een heel tijdje geleden, kwam er een post van één van jullie, (ik ben helaas vergeten van wie) met het vriendelijke doch zeer dringende verzoek...om alsjeblieft de woordferificatie op de bloggen "uit" te zetten!
Nou voelde ik me niet aangesproken omdat ik die al uit had staan, omdat ik het ook wel een beetje een gedoe vond, om iedere keer die letters in te typen... ja soms wel 2 á 3 keer...omdat ze vaak niet te lezen waren/zijn...
Maar nu ze er ook nog  "meestal" niet te lezen cijfers aan toevoegd hebben, ben ik er ook een beetje...nee eigenlijk helemaal...klaar mee hoor!
En hoezo, wees geen robot en tik onderstaande...volgens mij zijn we toch juist een robot als we dat nog doen ook...ja toch? 
Dus lieve, lieve blogsters met woordverificatie aan...please willen jullie hem "uit"zetten...soms als je het een paar keer opnieuw hebt geprobeerd, heb je de neiging om te denken...ja nou...doei hoor!
Wat ik dan natuurlijk niet doe...want ik wil jullie 'allemaal' graag een berichtje terug sturen, maar ik kan me zo voorstellen, dat, als je helemaal nieuw bent in Blogland, en bij iemand een berichtje wilt zetten...dat je dan 'echt' denkt...ja doei!!!


Deze borden zijn van een Wedgwood 'Edme' étagere, die ik helaas nog nooit gebruikt heb.
Dit omdat ik hem jaren geleden van een lieve vriendin, voor m'n verjaardag kreeg, en we net beneden gingen verbouwen, dus heb hem (uit elkaar) op zolder tijdelijk...ja zucht...opgeborgen!


Helaas toen alles later weer naar beneden kon...zijn op 'altijd nog' onverklaarbare wijze, de tussen stukjes om hem weer in elkaar te zetten...spoorloos verdwenen?
Altijd nog gedacht...die vind ik misschien later wel weer...nou dus echt niet!
Dus dacht ik nu, mocht iemand van jullie, de borden kunnen gebruiken, en willen hebben...laat het me dan even weten...dan mag je ze hebben hoor!

Over het weer, gaan we verder maar niet meer zeuren nu, hé meiden...het is gewoon verspilde energie...en het is zoals het is...helaas, 'dat wel'...maar klaar nu!!
Geniet gewoon van deze dag, en alle andere dagen...want het is later dan je...soms denkt...
Voor allemaal...een fijn en waardevol weekend!

♥ Groetjes van Marianne ♥

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha Marianne,
Ik zit hier heerlijk droog met een gezellig lampje aan.
En wat de woordverificatie betreft, het is al heel vaak aan de orde geweest. Ik denk dat ik het bij de desbetreffende bloggers maar persoonlijk ga vragen. Je beantwoordt je eigen blog niet, daarom ziet niet iedereen dat dat ding aanstaat.
Fijne dag!

Lieve groet,
Gerry

It's me zei

De zon schijnt hier lekker !!!......ik ga even wat lezen liefs fijn weekend...xxx..

Ans zei

Ja,dat weer is hopeloos.
Maar ik geniet van de momenten als het zonnetje er even is.
Dan ga ik rustig even buiten tussen de blommetjes zitten.
Ja,die woordferificatie is ook al zo hopeloos.
Als het goed is,heb ik het uitgeschakeld,tenminste als ik dat toen naar behoren heb gedaan,ik ben maar een amateur in die dingen.

Fijn weekend
Groetjes Ans

Bonjade zei

Oh ja...nu met cijfers.....kan het haast niet lezen.....
Je moet bijna een robot zijn wil je dit nog in kunnen tikken ;)
Of ik moet aan de bril misschien ;)

Fijn weekend

Liefs

Nelleke Hobby zei

Zelf maak ik eerst mijn tekst in een worddocument en dan plaats ik deze pas op de blog.
Vind ik veel prettiger werken en soms maak ik alvast een opzetje van iets wat ik later wil plaatsen omdat de foto's er b.v. nog niet zijn of ik nog niet helemaal klaar ben met een knutsel of omdat ik ineens een leuke tekst bedenk!!
maar voor wat betreft de woordv...
heb ik maar even uitgezet al heb ik er zelf nog geen hinder van ondervonden.
En eh... die ww borden weet ik wel raad mee als je nu helemaal niemand vind....
Ben gek op etageres heb nog wel onderdelen om deze in elkaar te zetten.
Ook een fijn weekend.
En dankje voor je leuke lieve reactie op mijn blog!!!!
Groetjes,
Nelleke

De liefste zei

Gelukkig komt hier 's avonds het zonnetje steeds even langs. En af en toe tussen de buien door. Dus dan genieten we extra :-)
Fijne avond!
Liefs,
Mirjam

Alie zei

Hoi Marianne, dat was ik! Ik kan er niks aan doen, maar erger me gewoon heel erg aan die akelige letters en cijfers, die niet te lezen zijn. Waarom moet het allemaal zo wazig en onleesbaar, wat is daar het nut van?? Kijken of je een bril nodig hebt? Ben blij dat jij het ook nog een keertje noemt, want er zijn nog veel te veel mensen die hem nog steeds aan hebben staan, jammer. Groetjes Alie

Hannekie zei

hier vandaag heerlijk weer en dan ben ik aan het werk hahah,,maar ja..no 5!!!weken en dan heb ik vakantie. mm volgens mij staat het bij mij uit maar.....
liefs hannie

little sweet things zei

Hey Marianne,
Bij toeval komt het vakkenkratje van mijn laaste post wel bij Petra vandaan, alleen kocht ik het vorig jaar al eens bij haar dus ik was niet de gene die jou voor was.
Ze heeft ze wel vaker staan en ze vraagt er ook niet zo heel veel geld voor, misschien kan je haar een berichtje sturen of ze er nog een heeft staan of dat ze er naar uit wil kijken als ze weer op pad gaat.
Groetjes, Sas