zondag 10 juni 2012

Sonja Bakker Lunch!

Gezellige zussen, dochter, moeder...dag!
Op het Noordwijker strand.
 

Nou daar stonden we dan vrijdag morgen om 10.45 uur...boven op de boulevard, met beneden ons het paviljoen...waar we gezellig gingen lunchen met Sonja!

 
Het was nog voor elven...dus we konden rustig een leuke plek uitzoeken...in het mooie  (helemaal in onze stijl) ingerichte Restaurant!
 

Om 11.30 uur arriveerde Sonja...en werd even welkom geheten!
 

Daarna gingen we heerlijk lunchen...en Mandy (de jongste) moest dat via whats app...natuurlijk wel even laten zien...!!!
 

Tijdens onze lunch, nam Sonja de tijd om bij iedereen (200 gasten) aan tafel langs te gaan...voor een  gezellig praatje...zo ook met Daniëla!!!
 
 
We kregen ook allemaal een exemplaar van haar laatste boek...oh wat leuk hebben jullie deze lunch als verrassing van je oudste dochter/zus gekregen...ik schrijf er wel even een leuke herinnering over...in het boek!
                                                                                                                                 
En even op de foto met jullie...ja natuurlijk, dat is toch leuk voor het thuis front!!!
Al met al...heeft ze zeker anderhalf uur tussen de tafels rond gelopen...en gepraat met iedereen.
Toen we allemaal naar huis gingen, ging ze pas aan een tafel zitten, om nog even na te praten met de organisatie...zelf snel iets te eten/drinken, en daarna de kinderen op te halen!
 

Ja we waren het er met elkaar zeker over eens...dat Sonja niet alleen op TV, en de verdere media...overkomt, als een leuke, spontane, warme vrouw...maar dat in werkelijkheid...ook ECHT is!
Dus bij deze, nogmaals...dank je wel Sonja...voor al je spontane, en lieve persoonlijke aandacht...voor echt iedereen!!!
 

Na afloop hebben we nog even op het strand gekeken...maar er stond zoveel wind, dat wandelen niet echt een leuke optie was...het zand waaide overal tussen...zelfs tussen onze tanden...ha,ha!
 

Ja...ik heb een super leuke dag, met m'n 2 meiden gehad ...en ze waren ook meteen weer positief...om gezonder te gaan eten...wat dan ook weer beter voor de gezondheid, en de lijn is natuurlijk!
Ik weet zeker, dat het ze gaat lukken!...maar ik ben sowieso al gewoon heel blij met hen...en ook zeker trots op ze hoor!!!

Een fijne zondag verder, allemaal.

Liefs en groetjes van Marianne.


9 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Hoi Marianne!

Wat leuk dat je samen met je dochters zo genoten hebt van deze lunch met Sonja! Ze heeft inderdaad wel enorm de tijd voor iedereen genomen, al is het natuurlijk werk, toch positief dat ze er ook echt werk van maakt ;)!

Lieve groet, Ingrid

Ans zei

Fijn,dat jullie zo'n leuke dag gehad hebben.
En de locatie ziet er ook niet verkeerd uit.

Groetjes Ans

amy zei

goh wat lief van dr dat ze iedereen zoveel aandacht gaf !
en wat n mooie "strandtent"
Leuke post hoor !
Gr Amy(ik wordt je volger :)

Het lijstje van brocante zei

Wat een prachtige locatie.....op een leuke bijeenkomst met Sonja & je dochters.....altijd prettig als zo'n bekendheid ook leuk en gezellig overkomt....je hoort wel eens anders.
En de strijd met de lijn is hier ook van toepassing hoor....ik heb ook zo'n dochter.....het blijft moeilijk....maar ze zit gelukkig goed in haar vel....en dat is het alle belangrijkste!!!!!
Ik wens je alvast een fijne week & lieve groetjes,
Silvia

Eefies day zei

Wat een heerlijke dag en gezond bovendien...mooi om te zien dat iemand zoveel moeite doet om de gasten te begroeten, een vrouw die weet hoe het hoort:)

Fijne week,
♥Eefie

Anoniem zei

Fijn dat jullie zo'n mooie zussen-moederdag hebben gehad. Wat een mooie locatie om te eten. Leuk dat Sonja zoveel moeite deed om een goede gastvrouw te zijn.
En jammer dat je niet meer kon wandelen langs het strand.

Lieve groet,
Gerry

anita zei

Leuk zo´n daagje met je dochters.
Leuke fot´s op het strand genomen.
Ja de inrichting is wel wat voor ons!

gr. Anita

Miranda zei

Fijn dat jullie terug kunnen kijken op een gezellige, geslaagde en gezonde dag!

Groeten, Miranda

Christien zei

Hoi Marianne,
wat een leuke post, en wat een bijzondere dag.
Die ene foto? ik moest gelijk denken aan Marilyn Munroe.
Geweldig !!
Ik wil je ook bedanken voor je lieve berichtje op mijn blog.
Lieve groetjes van Christien