maandag 12 mei 2014

Terug van weg geweest!


Na een lange blog pauze, wil ik nu toch graag af en toe weer iets met jullie gaan delen, en ook weer eens gezellig, bij jullie blogs op visite komen...
 
Mijn mini Keuken kruiden tuintje

Ons nieuwe familie lid...de kleine pup Diesel...de kleine/grote vriend van onze jongste dochter, en haar gezin...inmiddels is hij al wat kilootjes zwaarder en groter, dan op deze foto...en heeft hij onze harten gestolen!
                     
 Helaas was dit alles wat ik scoorde op 1e Koningsdag 'vrijmarkt'...een  mooie 'nieuwe' zacht leren paarse beurs, voor de euro's voor de Brocante en rommelmarktjes, want die ik daar voor had, was na heel lang gebruik...echt helemaal op, een white wash houten toilet rolhouder...en Diesel en ik waren blij met de handige drinkbak, voor als hij op visite komt!!
En alles bij elkaar voor 3 hele Euro's...koopje toch!!!
 
 
En super trots zijn we op Jessie onze kleinzoon van 10 jaar, die samen met zijn voetbal elftal wel mooi het Kampioenschap van dit seizoen, op hun naam hebben staan!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En daar werd wel even een fles (kinder) Champagne voor open getrokken natuurlijk!
 
                                          En dat lieten ze zich allemaal...best smaken hoor!

Geen idee wat er allemaal gebeurd maar het lukt me maar niet om de foto's te verkleinen, of te verplaatsen...dus ik houd er maar mee op, en ga nu gauw aan de slag, om straks nog een avondmaaltje op tafel te krijgen.
 
Ik wens jullie allemaal, ook alvast eet smakelijk, en een fijne avond hoor!
Lieve groetjes van Marianne
♥♥♥♥♥♥♥