zaterdag 19 april 2014

Al weer even Thuis!

 
 
Hallo lieve allemaal!

Op deze dag voor Pasen...wil ik jullie, na lange tijd weer even iets laten horen, en ook weer heel erg bedanken voor de lieve kaarten, bloemen, en berichtjes die ik de afgelopen paar maanden weer van lieve blogdames heb mogen ontvangen! 
                          


 Maandag 3 februari jl. ben ik in de Bergman kliniek geopereerd, en heb nu een nieuwe knie.
 nadat ik 4 nachten daar in een hele mooie kamer heb mogen verblijven, ...heerlijk heb gegeten, met ja...elke avond...een heeeeerlijk glas wijn!
En hele lieve, zorgzame verzorging...


 
        Ben ik daar de vijfde dag... helemaal tot aan de voordeur uitgezwaaid!
(En nee echt niet omdat ze "zo blij" waren, dat ik weg ging hoor)
 
 
Vandaar...voor ruim 2 weken op de revalidatie afdeling gaan revalideren, in dezelfde zorginstelling waar mijn man is, en dat was natuurlijk wel fijn, omdat ik hem dan daar ook elke dag even kon opzoeken...
 
En nu inmiddels al weer weken thuis, met knie gaat het wel al beter, maar toch ook nog wel pijnlijk!
Moet begin juni helaas weer terug naar de Bergman voor mijn enkel, want daar heb ik nu sinds de operatie, veel meer last van?? dus gaat de orthopeed die helemaal opnieuw onderzoeken/beoordelen.
En in juli gaat de neuroloog daar, ook mijn rug verder onderzoeken, want die bleek op de gemaakte scans ook helemaal niet goed te zijn...dus ben nog steeds wel even onderweg, ben ik bang, en heb er wel even opnieuw over in een dipje gezeten..maar blijf er toch het beste van hopen...dus zo..nu is het klaar met zeuren...

Ik heb de afgelopen maanden helaas veel gemist van het wel en wee, op jullie mooie gezellige Blogs...weet dus ook niet hoe het nu gaat met iedereen...maar hoop er van harte het beste voor.
En zeker, dat jullie hele mooie, waardevolle, zonnige Paasdagen gaan hebben!

Pasen...een mooi familiefeest!...en ik ben blij dat we opnieuw mogen vieren!...dat 'Hij' is opgestaan!!!


 Liefs en groetjes...en hopelijk tot gauw!
♥♥♥ Marianne ♥♥♥