dinsdag 24 december 2013

KERSTGROET!

 
Lieve Allemaal!
  
Bijna alweer een jaar voorbij, en lang geleden dat ik iets van mij heb laten horen, maar ik ben jullie niet vergeten hoor!
 
Eind oktober zijn er in het AVL nieuwe scans gemaakt, en "Gelukkig" is daar uit gebleken, dat alle kanker bij mijn man goed is weggehaald, en er verder ook geen uitzaaiingen waren...dus daar waren wij vanzelfsprekend heel blij over natuurlijk!!!
Vanaf september echter verblijft mijn man, in een Zorg instelling in onze woonplaats, waar hij alle zorg omtrent zijn stoma, en nog steeds niet herstelde wond krijgt, omdat hij dat zelf niet kan...en helaas is daar na o.a hersen scan, psychologische testen, etc. gebleken dat hij een vorm van Dementie heeft, en door zijn geheugen, en gedragsproblemen...niet meer thuis kan komen wonen...ja hoeveel kan een mens overkomen...zo moeilijk, en intens verdrietig!

Zelf word ik i.v.m. mijn inmiddels heftige knie, en heup/rug klachten, 3 februari geopereerd in de Bergman kliniek, ik krijg eerst een nieuwe knie, en als die voldoende hersteld is, moet ik weer terug komen bij de Neuroloog daar, en gaat hij verder onderzoeken hoe/wat nu verder met mijn heup/rug klachten.

 

Al met al was het een moeilijk jaar,
en vele dagen daarvan vielen ons heel zwaar!
Daardoor, al voelt het wel een beetje bezwaard,
van ons dit jaar helaas geen Kerstkaart!
Maar wel deze welgemeende lieve groet...
want dat is wat er 'echt' toe doet!
En dank jullie allen, voor jullie warme medeleven,
het heeft ons zeker gesteund, en kracht gegeven!!

 
 
Hoop, kracht, en sterkte voor hen...voor wie dit jaar ook zwaar en moeilijk is gegaan,
dat het voor jullie, met God's hulp, komend jaar beter zal mogen gaan!
 

Waardevolle Kerstdagen en een Gezegend Nieuw jaar!

Doe wat je kan...
en maak er met elkaar iets moois van!

Lieve groeten van Marianne