zondag 22 september 2013

Moeilijke maanden...maar wil toch even iets laten horen!!!

 
 
Een moeilijke tijd...en daardoor stil vanaf hier!
 
We hebben inmiddels 3 moeilijke maanden achter de rug, op 21 juni heeft mijn man dan eindelijk, na de diagnose, vlak voor de Kerstdagen...de Turt operatie in januari, 4 chemo kuren in april en mei...i.v.m. blaas/prostaatkanker...de grote zware operatie gehad!
Heel erg zwaar natuurlijk voor hem zelf, maar ook voor ons als gezin...
Bijna 6 weken in het AVL ziekenhuis in Amsterdam gelegen, omdat hij na de grote operatie, alle mogelijke complicaties kreeg, waardoor hij daarna nog 2 maal geopereerd moest worden, en na de laatste operatie ook nog een week op de intensive care heeft gelegen...
 
 
Tijdens deze nare periode was onze jongste schoonzoon Barry, als Kok ook dit jaar weer als vrijwilliger werkzaam, bij de Alpe d'Huez...en heeft daar namens z'n gezinnetje, deze kaars voor zijn schoonvader, pap, en opa...laten branden...zo lief!

 
Hij had daarvoor een  mooie plek, voor deze Kerk uitgezocht!
Deze keer had zijn aanwezigheid/hulp daar, voor hem zeker nog 'extra' emotionele waarde...
 
Mijn man is helaas nog steeds niet thuis, maar is op advies van o.a. ook de psycholoog van het AVL via de Transfer verpleegkundige, door verwezen naar een Zorginstelling hier in onze woonplaats, om daar verder aan te sterken, te revalideren, te leren omgaan met zijn stoma, zijn geheugen te trainen, (omdat hij mede ook door de zware narcoses ook problemen met z'n geheugen heeft) hij heeft problemen met eten, waardoor hij erg is afgevallen, en dus ook nog erg verzwakt is...dus nee...we zijn er helaas voorlopig nog niet!!! 
 
Maar wij zijn erg blij, ons dankbaar...en 'gedragen'...te mogen weten...door alle aandacht van al onze naasten, en door middel van o.a. de lieve kaarten, bloemen, telefoontjes, berichtjes, en gebeden!...van ieder die ons in deze moeilijke maanden, een warm hart toedragen!!
 
 
En lieve Gerry, dank je wel voor je lieve e-mails/kaarten, en het namens mij, de groeten doen aan alle lieve Blogmeisjes, om even te laten weten dat ik jullie niet vergeten ben, en oh zo hoop dat het met degene die het door ziekte en/of andere omstandigheden ook al zo moeilijk hadden, voordat ik tijdelijk uit de lucht ging..."dat het nu weer wat beter met jullie gaat"...
Dank jullie wel voor de lieve reacties en mooie lieve kaarten die jullie me daarna ook weer stuurden...Zo lief van jullie!!!
 

 
 
Deze knuffel is voor hen die het nog steeds moeilijk hebben...ik denk ook aan jullie...en wens jullie God's kracht, en sterkte toe!
 
 
 En deze bloemen zijn voor jullie allemaal!!!
Het zal waarschijnlijk nog wel weer even duren, voordat ik weer bij jullie langs ga komen, maar ik doe mijn best...dus wie weet...hopelijk tot gauw!!
 
 
♥♥Liefs en groetjes van Marianne♥♥
♥♥♥