maandag 18 februari 2013

Voorlopige uitslag!

 
We hebben in het AVL een voorlopige uitslag, van het verdere behandel plan van mijn man gehad, maar hij krijgt a.s. woensdag eerst nog opnieuw een Pet/STscan...en wel eerst 2 chemokuren, voordat hij geopereerd gaat worden, maar hoe de operatie er precies uit zal gaan zien, is dus nog afwachten...en dat lange wachten valt zo "niet" mee!   
Ik sta overdag regelmatigaltijd even voor het raam, om gezellig het park in te kijken...maar nu dwalen mijn gedachten daarbij af...en is het eigenlijk meer staren wat ik doe!
Maar we blijven de moed/hoop erin houden hoor... 
Even een stukje van de side table, met een kijkje door de spiegel, daar de 2 deuren van de 'proviand' kast (staat op de houten bordjes) en de toilet...
Ja idd het toilet is in de huiskamer (welke architect verzint zoiets? zeker geen vrouwelijke...ha,ha) maar gelukkig is er achter de deur eerst een ieniemienie klein halletje, voordat je de deur van de toilet door gaat...ja "echt" het is een nog kleiner halletje, dan die bij de voordeur!!!
Maar zoals jullie zien, heb ik het wel heel gezelig gemaakt...
 
Lieve blogmeisjes ik wens jullie allen, een hele fijne, waardevolle dag!
En maak er iets van hoor!!!
 
Lieve groetjes, Marianne
♥♥♥
♥♥
Helaas kan ik mijn leuke "Brocante Surprise give away" nog niet aan een winnaar op sturen...maar zodra de "100" is bereikt gaat dat gebeuren hoor!...mijn kleinzoon popelt al om de loting te mogen doen...dus als je voor het eerst op mijn blog komt kijken, en geinteresseerd bent...kijk even hiernaast voor meer informatie. 

zondag 10 februari 2013

Zo lief iedereen...dank jullie wel!



Prachtige hele zacht 'Rose' katjes takken gekregen van vriendin Silvana, nog nooit eerder gezien, maar ze waren echt rose...zo mooi!
Geprobeerd er een foto van te maken, om te laten zien dat ze echt rose waren, maar na vele pogingen...helaas niet echt gelukt...deze was de beste.
  Het Jeane D'arc magazine, dat voor de emaille kan staat, heb ik van vriendin Anita gekregen...
 
 De mooie bloemen, bezoekjes, telefoontjes, sms'jes...en kaarten van de mensen dicht om ons heen,
en ook de mooie Hortensia op onderstaande foto, die Sandra mee bracht, toen ze op bezoek kwam...
Al jullie bemoedigende, lieve reacties op mijn blog, de e-mailtjes van Bonnie, en Yvonne, het lieve kaartje van jou Ria...en de kaarsjes die er ook voor ons gebrand worden...dat alles draagt er toe bij, dat wij ons zo 'Gezegend' mogen weten...met zoveel warmte van de vele lieve mensen om ons heen, die ons steunen, en meeleven in deze moeilijke tijd voor ons!

Mijn man moet a.s. donderdag om 8.30 uur in het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis zijn, en omdat hij is door verwezen uit het ziekenhuis hier, zal hij gedurende die dag opnieuw weer verschillende onderzoeken, en waarschijnlijk ook weer een CTscan krijgen, aan het einde van de dag horen wij daarvan dan meteen de uitslagen...en het hoe/wat het verder gaat, en wanneer hij daar dan weer geopereerd gaat worden.

Mijn man is niet zo'n prater, maar hij vind het wel heel fijn, dat iedereen zo met hem begaan is, en als hem wordt gevraagd hoe het met hem gaat, zegt hij steeds...ja het is moeilijk, maar het is afwachten, verder kan ik er toch nu zelf niets aan doen...en eigenlijk is dat natuurlijk wel ook zo...maar dat er hier s'nachts veel wordt wakker gelegen, begrijpen jullie natuurlijk vast wel.


Lieve, lieve allemaal...nogmaals...ook namens mijn man...
"Dank jullie wel" voor al jullie steun en medeleven, in welke vorm dan ook!!!

Liefs en groetjes...en geniet van "vandaag"...Marianne
♥♥♥
♥♥

 


maandag 4 februari 2013

Daar ben ik weer even!


Hallo lieve blogdames daar ben ik dan weer even!

Het duurde even voordat ik weer wat puf had, maar ik miste het bloggen toch ook wel hoor...denk dat het me toch nu wel weer wat goede afleiding kan gaan geven, in deze nare moeilijke tijd voor ons.
Mijn man is op 21 januari geopereerd, uit de CT scan bleek al dat het niet goed was, en er is toen ook nog wat weefsel op kweek gezet...de uitslag daarvan is helaas 'helemaal' niet goed...hij moet nu naar het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis voor een grote blaas operatie...wij. en vooral mijn man, hebben het daar best heel moeilijk mee...maar we blijven positief...en er het beste van hopen!!!


Ik kon ineens ook 'wel' weer foto's plaatsen, zonder dat ik er iets aan heb gedaan?
Dus bij deze even nog even 2 foto's van mijn gewonnen kaarsen give away van Nicole, van het blog Krek wak wou.
Er zijn inmiddels al heel wat kaarsen van aangestoken hoor Nicole...

 
Ik zag bij mijn (nieuwe) volgers dat er nog maar 2 nodig zijn...om mijn Surprise give away eindelijk te kunnen gaan weggeven!!!
Mijn nieuwe volgers wil ik bij deze ook Hartelijk Welkom heten...jammer dat ik op dit moment niet zo actief op mijn blog te zien was/ben...maar hopelijk kan/ga ik het nu toch weer een beetje op pakken!
 
Sorry lieve blog dames dat ik niet meer helemaal bij ben van al het wel en wee van jullie gezellige Brocante blogs, en het is me teveel om alles terug te gaan lezen...maar hopelijk ga ik wel weer bij jullie langs komen hoor!
Ik heb ook op sommige blogs waar ik al even langs ben geweest, hele verdrietige berichten over ernstige ziektes gelezen...en ik weet nu zelf hoe fijn het is als er lieve mensen om je heen...een lief berichtje sturen, mee leven, aan je denken, of voor je bidden!
Daarom wil ik 'jullie' die nu ook door een zware, moeilijke tijd heengaan...heel veel kracht, en sterkte toewensen!
 
Liefs van Marianne
♥♥♥
♥♥