woensdag 16 januari 2013

Sorry dames, en dank je wel Nicole!

Sorry lieve blog dames, als het er ook in dit nieuwe jaar...nog even niet van komt, om gezellig op jullie blogs langs te komen, maar we gaan hier nog steeds door een spannende, moeilijke tijd heen!
Wij hebben daags voor de Kerstdagen 'geheel onverwachts' gehoord, dat mijn man iets heel ernstigs heeft, na nog foto's, een ct scan etc, zal hij daarvoor nu a.s. maandag 21 geopereerd  gaan worden...en daarna horen we hoe het verder zal gaan!
 
Jullie zullen vast begrijpen dat daarom onze Kerst zo heel anders was, dan wij ons hadden voorgesteld...maar het was wel heel 'waardevol, en goed' om als gezin, ook op Oudejaarsavond...dicht bij elkaar te zijn!
En wij houden goede moed, en kunnen alleen slechts, bidden/hopen dat het goed gaat komen!
 
Op de middag dat wij "nog helemaal van slag" terug kwamen uit het ziekenhuis...stond het busje van de Postbode voor onze deur, met een groot pakket...het bleek mijn gewonnen Kaarsen give away, van Nicole, van het blog Krek, Wak, Wou.
Nogmaals heel erg bedankt hoor Nicole...en ook voor de mooie/lieve kaart erbij, en je lieve mail!
 
Het heeft nog eerst wel een tijdje in de kamer, achter de bank gestaan, voordat ik er toe kwam om het open te maken...maar ik wilde jullie nu toch graag, alsnog wat foto's er van laten zien!
Maar helaas...ik krijg nu ineens geen foto's meer van Picasa, hier op mijn blog...terwijl ik gewoon nog ruimte over blijk te hebben??? Geen idee wat het kan zijn, en ook niet in de mood om het nu verder uit te gaan zoeken...dus sorry meisjes!

Ik ben jullie allemaal echt niet vergeten hoor!...en hoop zeker gauw weer in blogland bij jullie op bezoek te kunnen/gaan komen...tot dan hoop ik, dat jullie een beetje aan 'hier' willen denken.

Liefs en groetjes...en maak er een waardevolle dag van!
Marianne
♥♥♥
♥♥